drankenkader
kaasnorm
interieurkader
aflijnerhorizontaal1a
etalagekader1
klokanker

Webdesign & webshop 2014 Montferland Ontwerp Bureau

Maandag

13:00

-

18:00

Dinsdag

09:00

-

18:00

Woensdag

09:00

-

18:00

Donderdag

09:00

-

18:00

Vrijdag

09:00

-

20:00

Zaterdag

09:00

-

17:00

Zondag

gesloten

Wijnhandel-Slijterij Heinie Bosch

Stadsplein 2

7041 JA ’s-Heerenberg

Tel.: 0314 - 66 71 31

E-mail: info@wijnhandelbosch.nl

Internet: www.wijnhandelbosch.nl

klok1
messingplaatje
aflijnerhorizontaal
driezegels
spaarzegelkop

Voor elke € 5,00 besteed in onze winkel krijgt u een spaarzegel*.

Heeft u 50 zegels gespaard, dan ontvangt u 'n mooie fles wijn of € 4,00 kassakorting.

Geldig op onze drankenafdeling, kaasafdeling en zoetwarenafdeling.

*Uitgezonderd aanbiedingen, statiegeld en online bestellingen in onze webshop en cadeaushop.

aflijnerhorizontaal1

Maandag

13:00

-

18:00

Dinsdag

09:00

-

18:00

Woensdag

09:00

-

18:00

Donderdag

09:00

-

18:00

Vrijdag

09:00

-

20:00

Zaterdag

08:00

-

17:00

Zondag

gesloten

Kaas & Zoetwaren Bosch

Stadsplein 3

7041 JA ’s-Heerenberg

Tel.: 0314 - 66 73 52

E-mail: info@wijnhandelbosch.nl

Internet: www.kaaszoetwarenbosch.nl

klok1a

Klik op de QR-code

voor een vergroting

pijl02

Klik op de QR-code

voor een vergroting

pijl02a
aflijnerhorizontaal1a1
wijnhandelboschklein
kaaszoetwarenboschklein
proeverij
Kaas, noten, zoetwaren en dranken:
een ideale winkelcombinatie in 's-Heerenberg
Het lijkt de ideale combinatie:wijn en daarbij een heerlijke kaas. Ewald Bosch, eigenaar van 'Wijnhandel,Slijterij,Tapperij Heinie Bosch' en 'Kaas & Zoetwaren Bosch'in 's-Heerenberg moet dat ook gedacht hebben. Hij besloot 'Kaas & Zoetwaren Bosch'en de ernaast liggende drankenwinkel met elkaar te verbinden. Hij maakte een glazen toegangsdeur tussen de twee winkels. Dat bleek een succes. "We hebben gezocht naar een goede combinatie", vertelt Ewald. Niet alleen is de combinatie tussen de dranken en de kazen erg goed, maar mensen kunnen ook zelf nu een cadeaupakket samenstellen. "De winkelcombinatie is uniek in de regio", aldus Ewald. "Nergens is er een winkel te vinden met kaas, noten en zoetwaren en dranken op deze manier", aldus de Berghse ondernemer.

Houd bij de keuze van een wijn wel de specifieke sterkte of overheersende smaak van een gerecht of een kaas in de gaten. Hoe pittiger de kaas of het gerecht hoe krachtiger de daarbij genoten wijn zou moeten zijn om een aangename balans te behouden. Op onze kaasafdeling hebben wij een ruim assortiment binnenlandse harde kazen zoals bijvoorbeeld Goudse Kaaspers Groen , Noord-Hollandse van de Cono-kaasmeesters, Boerenkaas en heerlijke Nederlandse Geitenkaas . Daarnaast kunt u bijna alle bekende buitenlandse kaassoorten kopen waardoor voor elke wijn wel een bijpassend kaasje is te vinden. Ook voor de slanke lijn is er volop keuze, zoals bijvoorbeeld Zuivellight.
Kaaspers Rood
Kaaspers Rood van de Cono- kaasmeesters is echte Noord- Hollandse kaas. Uit dezelfde polder waar de Beemster vandaan komt. De Europese Commissie heeft er zelfs een Bijzondere Oorsprong Benaming (BOB) voor in het leven geroepen om dat speciale karakter te benadrukken en te behouden. Natuurlijk hebben we voor u de lekkerste smaken uitgezocht en zorgvuldig laten rijpen. Van Mild tot Oud Klassiek kunt u ze bij ons proeven.Kaaspers Rood is verkrijgbaar in de volgende soorten:

- Kaaspers Rood Zacht
- Kaaspers Rood Zacht Belegen
- Kaaspers Rood Belegen
- Kaaspers Rood Pittig Belegen
- Kaaspers Rood Oud
- Kaaspers Rood Klassiek
aflijnerhorizontaal1a1a
Onze Boerenkaas
Onze Boerenkaas is pure traditie, onze boerenkaas wordt namelijk met de hand gemaakt op de boerderij. Bij het maken van boerenkaas wordt de melk wel gestabiliseerd maar niet gepasteuriseerd, daardoor blijft de smaak van dit authentieke product formidabel en heeft onze boerenkaas nog veel meer smaakbeleving dan een andere kaas al heeft. We hebben vele soorten, van mild tot pittig, van zacht tot brokkel voor u in petto! Kom vooral proeven en beleef de Echte Boerensmaak!

KB Kwaliteitscontrole
Onze Boerenkaas staat continu onder de kwaliteitscontrole van de Stichting Kwaliteitszorg Boerderijzuivelproducten kortweg KB genoemd. Zij contoleren de volledige keten vanaf de productie op de boerderij tot in ons kaaspakhuis waar onze boerenkaas rijpt. Dit KB keurmerk vindt u op al onze Boerenkaas.
aflijnerhorizontaal1a1a1
Onze Geitenkaas
Onze Geitenkaas is een heerlijke kaas van oer Hollandse bodem die ook weer in diverse smaken verkrijgbaar is; mild, belegen en oud. Bent u benieuwd welke smaak uw smaak is of kan worden? Kom proeven in de winkel en u weet het gauw genoeg!
Zuivellight
Gezond en verantwoord eten is belangrijk, maar het moet wel lekker zijn! Daarom is er Zuivellight: lekkere kaas met minder vet, gemaakt volgens unieke receptuur en op een natuurlijke manier gerijpt. Zuivellight 35+is verkrijgbaar in verschillende smaken. Zuivellight is alleen vers van het mes verkrijgbaar. We hebben ook heerlijke boeren 30+ kaas in belegen en rijp belegen.
KaasNavigatie
winkelicon
winkelhovicon
tapperijicon
tapperijhovericon
kaasicon1a
kaashovericon1
notenicon
notenhovericon
snoepjesicon
snoepjeshovericon
contactnormicon
contacthovericon
dranken01icon
dranken01hovericon
webshopicon
webshophovericon
geschenkenicon
geschenkenhovericon
messingleeg
twittericon2
home
homehover
tapasicon
tapashovericon
kaasnorm1
Logon
facebookicon
facebookhovicon
twittericon
twitterhovicon